YES -menetelmä jossa ei olla ammattilaisia maalaamisen tai piirtämisen suhteen, se on systeemi jonka tarkoitus on olla avuksi. Olen kehitellyt tätä muutaman vuoden erilaisiin mielenlukkoihin määrätyissä asioissa, kuten vaikka läheisriippuvuus, pelot ja sitoutumiskammo, moni pelko ja tunne joka estää itselle mielekkään arjen kumpuaa syvältä itsestä ja sitä tunnetta kantaa moni vuosia mukanaan. Tänä päivänä puhutaan tunnelukoista, niille peloille ja ahdistukselle, teoille joita on tapahtunut lapsuudessa tai myöhemmin on annettu nimi tunnelukko. Tunnelukko voi syntyä myös myöhemmin, se voi olla kokonaan uusi kokemus, eron jälkeen, petetyksi tulemisen jälkeen, väkivaltaisen kohtaamisen jälkeen. Tämä YES-metodi  ei ole parannuskeino, mutta se on kaverina mukanasi arjessa ja tähän on helppoa palata koska vaan, kun tunnet sille tarvetta. Minä autan sinut vain liikkeelle.

 

Itse maalaan, jo ihan lapsuudesta lähtien, olen käynyt kursseja, saanut koulutusta eritavoin  ja myös kursseja väriterapiaan. Käytän kaikkea osaamistani tässä mukana ja täällä Saksassa muutama on saanut selkiyttä omiin ajatuksiinsa tämän avulla.Ehkä tämä ei ole sinulle toimiva, mutta sitä ei voi tietää ennenkuin kokeilee.

Tämä on siis ja ainoastaan lisänä  jos haluat itsenäisesti kokeilla jotakin uutta ja haluat saada näin apua itsellesi, henkilökohtaisena ja ehdottomasti luotettavana tapahtuvaa vuorovaikutusta.

 

" ystäväni sanoi tästä, hauskaa ja selkeesti näen tuossa omat sikin sokin olevat ajatukseni, kivaa. Alussa kyllä epäilin , mutta kappas vaan "

 

YES-menetelmä, jonka olen itse kehittänyt ,omien kokemuksieni ja ammatillisen osaamiseni kautta. Tämä pienimuotoinen kurssi on tukea antavaa, sen painopiste on että tuo esille kokemaansa, tunteita, sitä pahaaoloa jota kokee. Tässä on 4 eri osaa ja määrättyjä tehtäviä, jotka perustuvat siihen mitä itse koet. Nämä tehtävät tehdään piirtäen tai maalaten.

 

YES-metodilla on merkitys, sillä on pyrkimys eteenpäin. Tarkempi esittely on sinulle henkilökohtainen ja sen saa vain osallistumalla tähän kurssiin. Kurssi on henkilökohtainen jonka laadin jo olemassa olevan raamin pohjalta paremmin sinulle sopivaksi. YES on jo  itsessään pohja, siihen teen lisäyksiä sen mukaan miten yhdessä toimimme.

 

 

Tule mukaan verkossa eli sähköpostitse tapahtuvaan pienimuotoiseen maalauskurssiin jonka teema on tunnelukot. Eli tämän kurssin teemana on maalata lukkojasi, voit käyttää mitä välineitä haluat, piirtää, käyttää vesivärejä, akryylivärejä tai pelkkiä kyniä, pääasia että annetuin ohjein teet A4 kokoiselle paperille.

 

Välineitä tarvitset ne joilla kuvan tai kuvat teet. Sovitaan ne sitten kun aloitamme, mitä kaikkea tarvitset.

 

Ota minuun yhteys sähköpostitse ja suunnitellaan YES-kurssi sinulle sopivaksi. Hinta on 40€ kurssi  (norm. 55€) joka käsittää yhteensä 4 eri tehtävää ja yhteydenpitoa sähköpostitse. Jos tarvitaan lisää aikaa, se on sovittavissa.

 

Tämä ei ole vaikeaa! Päinvastoin tämä on helppoa sillä sinä osaat! Ota tämä harrastuksena.

 

Ota ensin yhteys sähköpostitse ja tutustutaan,keskustellaan aiheesta ja sitten käymme itse tehtävään, saat tilinumeron ja kun summa näkyy tilillä, voimme aloittaa. Minun on tehtävä se näin päin että ensin maksu, kun myös tämä on minulle aikaa vievää ja teen tätä keskittyneesti ja kaikella osaamisellani.

 

Tämä ei ole minkään tahon hyväksymää mihinkään sairaudenhoitoon, vaan ihan yksityisenä kehittelemäni menetelmä ja en vastaa siitä jos joku kokee ettei tämä auta tai ei saa siitä mitä haluaa, tämä on vapaaehtoista ja vaihtoehtona hyvä kokeilu, kuin harrastusta tai itsensäkehittämiseen  hyvä työkalu.

 

 

esther.helmia@web.de