Verkkoluentoja tunnelukkoihin

Ihmissuhteen tunnelukot

Tunnelukot ovat jo varhain omaan ajattelumalliin ja asenteen muokkautumiseen syntyneet. Ne hallitsevat arjen elämää ja luovat ahdistusta, pelkoa, jännitystä erilaisssa tilanteissa, eri elämän osa-alueilla. Tunnelukoista voi vapautua, tai ne voi hyväksyä siten että elämä onnistuu ja tuntuu itselle mielekkäälle.

 

Tunnelukkoja on monia erilaisia, ne joita verkkoluennoissani käsittelen muotoutuu siitä jota juuri sinä tunnet.

 

1.Tunnelukot ihmissuhteessa

2. Riippuvuuden tunnelukko, tässä muutama vaihtoehto.

 

Luento käsittää materiaalia sähköpostitse ja lisäksi myös pienimuotoisia tehtäviä. Käytän hyväkseni kaikkea osaamisen osa-alueita.

 

Luennon hinta on 30€ ja se  maksetaan ensin Op tililleni jonka jälkeen saat materiaalia käyttöösi.

Suosittelen myös että otat minun ensin yhteyden ja kerrot mihin haluat tarkalleen apua ja neuvoa ja sillä välin kun sitä asiaa työstän voit hinnan tililleni maksaa ja kun se siellä näkyy on materiaali jo sinulle valmiina. Jos asia on laaja tarvitsen aikaa sen tekemiseen vähintään 2-5 päivää.Sen aikaa raha kulkeutuu tililleni.

 

Teen siis luennot juuri sinulle henkilökohtaisesti en massatuotantona, näin saat neuvoa juuri sinun tilanteesi miten sinä ongelmat koet.

 

Riittämättömyyden tunnelukko

Mistä tulee tunne että et riitä sellaisena kuin olet? Mikä sen on saanut aikaan?

Monta kertaa se syntyy ajan kanssa ja juuri sellaisessa olosuhteessa jossa olet herkempi ottamaan palautetta vastaan. Se voi olla jo lapsuudesta opittua tai myöhemmin.

 

Mutta siihen on kuitenkin olemassa neuvoa ja opastusta miten asia voisi selkiintyä itsellesi.

 

Teen luennon sinulle henkilökohtaisena. Saat sen sähköpostiisi, luennon hinnan maksettuasi OP tililleni, 25€.

 

Luento käsittää myös muutaman pienen tehtävän ja käytän kaikkia osaamiseni osa-alueita hyödyksi.

 

OTA YHTEYS ENSIN SÄHKÖPOSTILLA ja siinä jo kartoitetaan mihin ongelmaan luennon teen ja sillä välin kun hinta kulkeutuu tililleni teen luennon sinulle ja saat sen heti kun se näkyy tililläni, jos asia on laaja tarvitsen 2-4 päivään sen tekemiseen.