Henkilökohtainen ohjaus!

 

Oletko kyllästynyt kiloihisi, siihen että ahdistaa nousta rappuja tai vaatekoko vain suurenee, liikkua ei jaksa eikä huvita, lääkäri kehoittaa laihduttamaan, mutta ei se ole niin helppoa kuin sanotaan. Meillä jokaisella on omat murheemme ja painolastimme, sairaudet riesana ja sitä voimaa ei tahdo löytyä kamppailemaan painon kanssa. Mutta entä jos teemme sen yhdessä?

 

Päiväkirjamaisesti joka päivä kirjataan ylös syömiset ja juomiset, liikkuminen. Kaikki pitää kirjoittaa mitä päivän aikana olet tehnyt, aika ja määrä. Tämä on jo alku, sillä se avartaa heti näkemään mikä on väärin ja mikä oikein.

 

Tämä kurssi on verkossa tapahtuvaa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen ja aikaa joka päivä kirjoittamiseen, kirjoittamisesta ei saa lipsua! Sillä se ylös kirjaaminen on avain!

 

Päiväkirjansivuja haluan nähdä välillä ja siitä sitten yhdessä keskustellaan. Pyydän sivuja nähtäväksi satunnaisesti.

 

Hinta määräytyy sen mukaan miten paljon tarvitset ohjantaa, perushinta on 40€/paketti, johon sisältyy alkuohjaus, ohjeita, neuvoja, käydään läpi ruokavaliotasi, vinkkejä, kartoitetaan ruokailutottomuksiasi, sekä laadin kuukausi seurannan sinulle. Nämä kaikki perustuvat omiin kokemuksiini sekä ammatilliseen osaamiseeni. En ole kuitenkaan  lääkäri, joten en puutu hoitosunnitelmiin, enkä lääkityksiin. Ne sinun pitää hoitaa lääkärisi kanssa.

Olen tukena ja kannustamassa.

Alkuhinta antamalleni tilille, sähköpostitse hoidamme yhteydenotot.

 

40€ peruspaketti

60€ peruspaketti + 3kk ohjaus

80-100€ peruspaketti ja  6kk ohjaus

 

 

 

esther.helmia@web.de