Se kaikki mitä me maalaamme tai piirrämme se kertoo jotakin, se on selkeä kuva. Tai se  nousee meidän sisältämme ja sillä on sanat. Jotkut osaavat piirtää ja maalata täydelliseti, toiset taas eivät koe onnistuvansa millään, tai tarvitsevat paljon harjoitusta.

 

Intuitio taiteessa nousee itsestämme ja siinä ei kysytä osaako vai eikö osaa. Taidetta voi toki harjoittaa mutta täydellinen se on juuri kuten se esiin nousee.

 

Tämä on hyvä väline itsetutkistelussa, ainoa mitä tarvitset on ymmärtää sitä mitä maalaat/piirrät ja miksi sen juuri sellaiseksi teit. Tätä voi käyttää arjen ongelmien ratkaisujen etsimisessä.

 

Juuri tämän takia tein tämän pienimuotoisen verkkolueonnon, annan sinulle siveltimen ja sinä teet muutamien esiin nousseiden kysymysten kautta jotakin paperille, annat sen vastauksen nousta syvältä sinusta ja minä tulkitsen sitä sinulle, niillä taidoilla joita minulla on.

 

Voidaan sanoa että abstraktitaide on jo intuitiivistä taidetta, se ei esitä ulkoisesti mitään, sisäisesti sillä on suuri merkitys tekijälleen.

 

Mikään auttava apukeino tämä ei ole, mutta voi auttaa sinua ymmärtämään itseäsi paremmin.

Olen tämän myös itse kehittänyt ja kehitän tätä koko ajan paremmaksi.

 

Hinta on 15€/ luento/tehtävä, sinulle räätälöity, henkilökohtainen. Sähköpostin kautta toimiva ja näin kätevä.

Maksu ensin OP tililleni ja samaan aikaan voidaan jo aloitella.