Tämä jatkuu kesällä,!!

 

 

Oletko kyllästynyt kiloihisi, siihen että ahdistaa nousta rappuja tai vaatekoko vain suurenee, liikkua ei jaksa eikä huvita, lääkäri kehoittaa laihduttamaan, mutta ei se ole niin helppoa kuin sanotaan. Meillä jokaisella on omat murheemme ja painolastimme, sairaudet riesana ja sitä voimaa ei tahdo löytyä kamppailemaan painon kanssa. Mutta entä jos teemme sen yhdessä?

 

Päiväkirjamaisesti joka päivä kirjataan ylös syömiset ja juomiset, liikkuminen. Kaikki pitää kirjoittaa mitä päivän aikana olet tehnyt, aika ja määrä. Tämä on jo alku, sillä se avartaa heti näkemään mikä on väärin ja mikä oikein.

 

Tämä kurssi on verkossa tapahtuvaa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen ja aikaa joka päivä kirjoittamiseen, kirjoittamisesta ei saa lipsua! Sillä se ylös kirjaaminen on avain!

 

Päiväkirjan sivuja haluan nähdä välillä ja siitä sitten yhdessä keskustellaan. Pyydän sivuja nähtäväksi satunnaisesti.

 

Hinta määräytyy näin : jokaisesta kilosta maksat ensin 5€ eli jos haluat vähentää alkuun 10kg se on. 50€, mutta kun pääset tavoitteeseesi, saat takaisin puolet eli 25€.  Aikaa on miten sovitaan. Mielellään viikottain kohtaaminen netissä sähköpostin merkeissä ja viikottain on tultava tulosta vähintään 300g !

 

Miltä kuulostaa?

 

Porukkaan mahtuu 10 osallistujaa!

 

Ota yhteys heti ja saat tilinumeron johon voit sen määrätyn summan maksaa 5€/kilo.

 

 

esther.helmia@web.de