Kuka Olen

Olen yksityishenkilönä myyvä, toimiva Esther Helmiä TM  työskentelevä suomalainen Saksassa. Toimin Saksan lakien mukaisesti. Perheellinen ja 50+. Kokemusta on kertynyt ammatillisesti että tehden ja nähden, kokeillen paljon.

Kannatan yrittelijäisyyttä ja tuen mielelläni vähempiosaisia heidän työssään. Kokeilen uutta ja luonto ja sen monipuolisuus on sydäntäni lähellä. Ehdottomasti eettisyys ja ekologisuus, reilunkaupan periaate on minulle tärkeitä arvoja!

 

Varsinaisen hoidollisen työsarkani olet tehnyt  Suomessa,  eli olen sairaanhoitaja joka on erikoistunut sisätauteihin ja kirurgiaan. Olen ollut myös hoitamassa vakavasti sairaita, niin psyykkisesti kuin ruumiillisestikin, minulla on kokemusta lasten vakavien sairauksien hoidosta, vanhustenhoidosta, kotisairaanhoidosta, polikliinisestä sairaanhoidosta, sydänsairauksista, keuhkosairauksista, joihin olen saanut myös lisäkoulutusta, palliatiivisesta hoidosta,  olen kouluttautunut saattohoitaja. Työkoemusta kaikesta mahdollisesta yli 30v. Myös yliopistokursseja, filosofiaa, kasvatusoppia jne. Johtamiseen liittyviä kursseja, koulutusta.  Täällä Saksassa lähinnä vaikeasti sairaiden kotisairaanhoitoa, tukemista ja keskusteluapua. Verkkokursseja olen pitänyt liittyen ihmisenä kasvuun, intuition käyttämiseen, yrttien vaikutuksesta terveyteen. Erilaisia kursseja ammattiani sekä tämän hetkistä osaamistani täydentäen, mm haavahoitaja, saattohoitaja.

 

Väriterapiaa, kukkaterapiaa, unientulkintaa nämä lähinnä harrastuspohjalta oman mielenkiintoni takia, muutamia kursseja asiaan liittyen olen käynyt. Väriterapian ja kukkaterapian olen itse kehittänyt ja siten se hiukan poikkeaa yleisesti tiedossa olevasta, kokemusteni ja toimivuuden pohjalta, näihin olen muutaman kurssin käynyt. Jokusia taiteeseen liittyviä kursseja jne, koulutusta. Sekä taiteeni, tuotteideni myymistä.

Yrtteihin liittyivä kursseja ja miten ne vaikuttavat ihmisen kokonaisvaltaiseen hyväänoloon. Oman ammattini ylläpitoa kurssein.

 

Myös pyynnöstä erilaisia yksilöllisiä kursseja, liittyen yrtteihin, henkiseen kasvuun ja hyväänoloon henkisellä tasolla.  Käytän tässä apuna käymiäni kursseja, verkkokursseja että normaaleja kursseja. Myös hyödynnän vanhankansan tietämystä, sekä itse opittua.Kurssit käydään verkkokurssina ja materiaaleja kuuluu kurssinhintaan, sekä tehtäviä, harjoituksia jne. Kurssi laaditaan juuri sinulle sopivaksi.

 

Yhteys sähköpostilla ja katso myös roskapostisi.

 

esther.helmia@web.de

 

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä


Esther Helmiä

Germany

 


Kuviani