Kuka Olen

Olen yksityishenkilönä myyvä,  Esther Helmiä TM nimellä (taiteilijanimi) työskentelevä suomalainen Saksassa. Toimin Saksan lakien mukaisesti. Perheellinen ja 50+. Kokemusta on kertynyt ammatillisesti että tehden ja nähden, kokeillen paljon.

Kannatan yrittelijäisyyttä ja tuen mielelläni vähempiosaisia heidän työssään. Kokeilen uutta ja luonto ja sen monipuolisuus on sydäntäni lähellä. Ehdottomasti eettisyys ja ekologisuus, reilunkaupan periaate on minulle tärkeitä arvoja!

 

Varsinaisen hoidollisen työsarkani olet tehnyt  Suomessa,  eli olen sairanahoitaja joka on erikoistunut sisätauteihin ja kirurgiaan, työkoemusta kaikesta mahdollisesta yli 30v. Myös yliopistokursseja, filosofiaa, kasvatusoppia jne. Johtamiseen liittyviä kursseja, koulutusta.  Täällä Saksassa lähinnä vaikeasti sairaiden kotisairaanhoitoa, tukemista ja keskusteluapua. Erilaisia kursseja ammattiani sekä tämän hetkistä osaamistani täydentäen, mm haavahoitaja, saattohoitaja.

 

Väriterapiaa, kukkaterapiaa, unientulkintaa nämä lähinnä harrastuspohjalta oman mielenkiintoni takia.  Väriterapian ja kukkaterapian olen itse kehittänyt ja siten s ehiukan poikkeaa yleisesti tiedoss aolevasta, kokemusteni ja toimivuuden pohjalta.Jokusia taiteeseen liittyivä kursseja jne, koulutusta. Sekä taiteeni, tuotteideni myymistä.

Yrtteihin liittyivä kursseja, puutarhan hoitoon. Oman ammattini ylläpitoa kurssein.

 

 

 

 

 

Kauttani saa hankittua tuotteita täältä Saksasta. Etukäteen maksu Suomen tilille ja postitan tuotteen.

Ota yhteyttä


Esther Helmiä

Germany

 


Kuviani