Unet ovat henkilökohtaisia. Ne voivat olla päivätapahtumia jotka selventävät omaa itseä käsittelemään elämässä olevia murheita, suruja. Asioita joihin hereillä ollessa ei aina löydä vastauksia.

On monia eritahoja, kirjoja, sivuja jotka kertovat mitä unesi ja niiden symbolit ovat. Minä käytän unien antamaa tietoa sinun elämääsi sovellettuna. Perustan sen nimenomaan alitajunnan tarkoitukseen löytää vastaus. Unet voivat olla  erittäin loogisia vastauksia itsellemme jos ymmärrämme ne oikein. Ja haluamme oppia niistä. On myös unia joilla ei ole mitään merkitystä, ne vain ovat kuin liike  jota ei voi kahlita, sekin tulee hyväksyä.

 

Sinun tehtäväsi on sen avulla selventää omaa elämääsi, huomaamaan ja löytämään apu itsellesi. Olen vain suuntaa antava neuvoja. Mutta hyödynnämme uniasi sinun parhaaksesi!

 

Ota yhteys sähköpostin avulla, kirjoita sinne unesi!  Vain yksi yö/unellinen aika kerrallaan. Sillä joka unella on oma merkityksensä. Voit numeroida unesi,  niin että joka päivälle/yölle on omansa. Voit kirjoittaa korkeintaan 3 eri unta kerrallaan, tämä tarkoittaisi kolme eri yötä.

 

Unen tulkinta perustuu ammattiliseen osaamiseeni, kokemukseeni eritilanteissa. Elämänkokemukseeni. Sekä omiin unikokemuksiini ja niiden tarkoitukseen. Olen kirjannut unia vuosia, sekä ollut apuna monelle unien selventämisessä.

Hinta 15€ yksi unitulkinta Osuuspankin tililleni. Voit lähettää unesi ja tutustun siihen ja sillä välin maksat sen tulkinnan ja näin säästämme aikaa ja voin mahd. pian sen sinulle lähettää. En tee mitään romaania, vaan annan sanoja, tehtäviä, miettimistä sinulle. En anna selviä ohjeita miten tulee toimia tai mitä unesi nyt tarkoittaa=lottovoitto tulossa tai saat uuden työpaikan. Unien tulkinta on siis omaa näkemystäni ja sen tarkemman selvityksen teet sinä itse. Sillä kukaan ei voi koskaan täysin sanoa mitä jokin uni tarkoittaa toiselle ihmiselle, ne ovat aina suuntaa antavia, kuten nämä mitä itsekin teen.

 

Ota yhteys sähköpostitse.

esther.helmia@web.de