Teen tulkintoja erilaisilla korttipakoilla.

 

Hinta on 10€ /3kysymystä/tulkinta

 

Maksu ensin tililleni Osuuspankki ja sen aikana kun summa siirtyy tililleni voit jo tehdä sen 3 kysymystä sähköpostiin ja näin voin heti alkaa jo työstämään tulkintaa sinulle.

Käytän hyödyksi useita pakkoja ja intuitiotani.

 

esther.helmia@web.de

Lenormand kortit

Lenormand-korttien historia ulottuu aina 1800-luvun alkuun. Nämä symboliset kortit ovat saaneet nimensä kuuluisan 19. vuosisadan ranskalaisen ennustajan Marie Anne Lenormandin (1772-1843) mukaan. Korttipakka muodostuu 36 kauniista kuvakortista. Tänä päivänä Lenormand-kortit ovat suuressa suosiossa ennustajien keskuudessa mm. Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä.

 

Itselläni on käytössä Ciro Marchelettis'n suunnittelemat kortit, joissa on mukana 8 lisäkorttia sekä tulkintavihkonen.

 

 

 

Marie Anne Lenormandin elämän vaiheet

 

Marie Anne Lenormand syntyi 1772 Alençonissa, Normandiassa.  Hänen tiedetään olleen kiinnostunut erityisesti musiikista, kuvataiteesta ja kirjallisuudesta.

 

Vuonna 1790 Marie Anne jätti Normandian ja muutti Pariisiin, jossa hän kohtasi ennustajanaisen, jonka apulaisena Marie Anne aloitti ennustajauransa.

Marie Anne oli myös tekemisissä lain kanssa mielipiteineen ja tulkintoineen, hän oli myös maanpaossa hetken aikaa.

1797 hän perusti oman ennustajasalongin ja oli pian Pariisin kuuluisimpia ennustajia. Napoleon ja Venäjän keisari Aleksanteri 1 olivat hänen uskollisia asiakkaitaan muiden ohella.

 

Marie Anne jäi historiaan ennustettuaan Napoleonin tuhon.

 

Vuoden 1850 tietämillä ilmestyi kaksi uutta toisistaan poikkeavaa Lenormand-korttipakkaa, Saksassa ilmestynyt 55 korttia sisältävä Wahrsage-Karten der berühmten Mlle Le Normand, Kuuluisan neiti Le Normandin ennustuskortit, sekä tiettävästi ensimmäinen 36 korttia sisältävä versio Le Petit Lenormand, Lenormandin pieni pakka, joka on tiettävästi nykypäiväisen Lenormand-pakan esikuva.

 

Itse tykkään näiden korttien värikylläisuyydestä, kauneudesta. Tulkinnat ovat vain suuntaa antavia, ei mikään kerro koskaan kaikkea tai anna suoria vastauksia miten pitää tehdä tai olla. Nämä kortit ovat tukena arjessa.

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Yleistä tulkinnoista

 

KÄYTÄN korttien lisäksi intuitiotani sekä sanojen tulkintaa, symbolien tulkintaa. Käytän sinun antamiasi kysymyksiä pohjatietona.Käytän myös muita kortteja joita minulla on jos tulkinta sitä tarvitsee.

 

3 kysymys/tulkinta 10€ Osuuspankin tililleni.

 

Jos haluat apua arkeesi, parisuhteeseesi, elämäntilanteeseesi, ota yhteyttä.  esther.helmia@web.de

 

Sähköpostilla olen varmemmin tavoitettavissa ja teen tulkinnat aikaa käyttäen eli vain sähköpostin välityksellä. En tee nopeita tulkintoaja puhelimitse, vaan keskityn kirjoittamaasi ja kysymykseesi ajan kanssa, kuitenkin noin vuorokauden sisään saat vastauksen. Muistathan katsoa myös roskapostisi ettei tärkeä viesti ole sinne hukkunut.

 

Maksu tapahtuu siten että kun olet ottanut minuun yhteyttä, saat tilinumeron  Osuuspankkiin ja kun maksu näkyy tilillä saat tulkinnan sähköpostiisi, voit kuitenkin lähettää minulle jo kysymykset ja voin alkaa sitä työstämään. Olisi jopa suotavaa että lähetät kysymyksen mahdollisimman pian.