Kukkaterapia osa omaa hyvinvointia. Se auttaa näkemään katsomisen sijaan.

Kukkaterapia on myös erittäin persoonnallista, henkilökohtaista. Se virkistää ja antaa rentouttavaa oloa vain jo yksistään ajattelemalla kauniita kukkia.

 

Mitä se merkitsee juuri sinulle, onko vain ruusu maljakossa tai kaunis tulppaanikimppu vai eikö niillä ole  mitään merkitystä kunhan ovat siinä. Kaunistamassa kotiasi? Vaiko näytteillä muille ihmisille? Vai tarvitseko kukkien tuomaa kauneutta?

 

Kukilla on merkitys. Kuten kaikella on mitä ympärillämme on.

 

Voimme lukea netistä tietoa kukkasista ja niiden tarkoituksesta, mutta minulle kukkien värilläkin on merkitys. Ja sillä miten niitä hoidetaan.Se liitettynä juuri sinuun tilanteeseesi, sairauksiisi, elämäntilanteeseesi tai muihin mahdollisiin ongelmiin, uskon että niillä on merkitystä silloin. Kukat ovat myös henkilökohtaisia. EIi kaikki tykkää samoista kukista. Siten ei myöskään kukkaterapia voi olla muuta kuin henklilökohtaisesti juuri sinulle laadittu.

 

Kerro siis minulle itsestäsi, ongelmistasi ja haetaan juuri sinulle sopivat kukat. Katsotaan mitä kukat kertovat sinusta ja sinulle. Kirjoita sähköpostiin ja saat tilinumeroni sinne suomeen, maksat sen ja sillä välillä minä teen sinulle analyysin. Ja voimme myös yhdessä sähköpostitse käydä läpi esiin tulleita asioita jos niin haluat.

 

Perinteisellä kukkaterapialla käsitetään erilaisia kukkauutteita, tippoja jne. Ja niiden hoitavaa vaikutusta.. En käsittele nyt niitä ollenkaan!

 

Tämä jota itse mielelläni käytän perustuu tuoreisiin kukkasiin!

 

15e/analyysi, sisältäen henkilökohtaisen tulkinnan sekä mahdollisesti väriterapiaa.

 

esther.helmia@web.de