Oletko kiinnostunut kivien tai värien mieltä kohottavasta vaikutuksesta? Niiden merkityksestä juuri sinulle? Jos olet. Tee pieni kirjoitelma itsestäsi, mihin tarvitset apua, tukea jne. Niin teen sinulle tulkintaa kivistä.

 

Kiviterapiaa käytän yleisnimityksenä tekemälleni analyysille, käytän erilaisia kiviä, niiden muotoja, tarkoitustapaa jne. Kivet ovat stressin hallinnassa avainasemassa.

 

Väriterapiaa käytän siten kuinkä värit vaikuttavat ihmiseen, miten niitä voi hyödyntää omaksi parhaakseen. Miten niistä saa voimaa ja miten ne myös voivat viedä enegiaa pois itsestä. Pukeutumiseen liittyvää värianalyysiä en voi tehdä koska en ihmistä näe.

 

Olen itseoppinut näitä käyttämään vuosien tiedon lukemisen ja kokeilemisen  myötä ja mielelläni jaan tämän tiedon kanssasi.  Nämä ovat kaikki suuntaa antavia, ei ehdottomia tulkintoja. Nämä ovat näkemyksiä mikä voi olla juuri sinulle hyvä. Itse teet lopullisen määritelmän näiden tulkintojeni pohjalta.

 

 Eli tee lyhyt kuvaus itsestäsi, ongelmista, sairauksista jne. Ja lähetä se minulle. Annan sinulle tilinumeron johon voit suorituksen maksaa ja sillä välillä minä teen analyysin ja saat sen maksimissaan viikonkuluessa sähköpostiisi.

 

Hinta 10e Kiviterapia ja 15€ Väriterapia. Maksu etukäteen Osuuspankin tililleni ja sillä välin kun se sinne matkaa työstän jo kysymystäsi ja näin saat heti vastauksen sähköpostiisi kun raha näkyy tilillä. Lähetä siis kysymys jo ensimmäisessä sähköpostissasi minulle ja mainitse kumman terapian haluat.

 

esther.helmia@web.de