Hoidollinen osaamiseni on tukemista, neuvoa ja ohjeistusta. Tukea vaikeaan arkeen. Voimme käydä yhdessä läpi ongelmiasi, saat koko ammattitaitoni käyttöösi ja siten toivon voivani sinua arjessasi auttaa. Lääkinnällisiin ongelmiin en puutu, koska ne sinun pitää hoitaa lääkärisi kanssa, mutta sairaanhoitajana voin tehdä myös paljon hyväksesi.

 

Jos tarvitset tukea läheisen vaikean sairauden takia, ota yhteys. Tai sinulla itselläsi on kysyttävää, haluat selventää ajatuksiasi.

 

Teen nämä kontaktit vain sähköpostin välityksellä, en kasvokkain. Kasvokkain toimiin vain täällä Saksassa jossa asun. En myöskään tee puhelintulkintoja, ne eivät mielestäni ole tarpeeksi henkilökohtaisia, itse tarvitsen aikaa keskittymiseen ja näin pystyn antamaan sinulle enemmän.

 

Kirjoita minulle, vastaan ja hinta perustuu aikaan jonka käytän. Kirjoittaessasi myös omat ajatuksesi selkiytyvät ja minä voin myös keskittyneesti sinun asiaasi tutustua. Kirjoittaminen on paljon parempi vaihtoehto kuin puhelin, sanoilla on iso voima.

 

Hinta vähintään 15€ ja maksimissaan 60€. Jos monia ns hoitokertoja/keskusteluja/kirjoittamisia niin lasken niille oman hinnan.

 

Ota yhteys sähköpostilla ja saat tilinumeroni Osuuspankkiin ja ala kirjoittamaan minulle, lähetä se ja tutustun siihen jo heti. Kun raha on tilillä, saat vastauksen. Yhdessä on voimaa ja asiat selkeytyvät kun saa ajan kanssa niistä keskustella.

 

esther.helmia@web.de