Lahjakortit

Onko sinulle pulma mitä annat lahjaksi, ihmiselle jolla on jo kaikkea? Kävikö mielessäsi, lahjakortti? Se on tosi kätevä ja se voi myös olla erilainen lahja. Kuten Unientulkinta, Kukkaterapia tai Kivi-/ väriterapia. Mikä näistä tuntuisi hyvälle juuri sinun lahjan saajalle?

 

Kun olet sen 1.päättänyt, jatko onkin helppoa. Näet 2.hinnan listalta ja saat 3.sähköpostissa tilinumeron mihin maksat ja maksettuasi 4.saat koodin, jonka annat saajalle.. Ja voit myöskin printata kuvan mukaan lahjaasi ellet halua sitä kuorta, korttia itse tehdä.. ja näin 5. lahjan saaja voi ottaa minuun yhteyttä ja toteutan tämän lahjakortin lahjan hänelle.

Lahjakortti Unientulkinta, hinta 10€ / kerta. Voit ottaa alla olevan kuvan tai voin tehdä erilaisen tilauksesta, jonka saat sähköpostiisi kuten myös koodin jolle on paikka tehtynä myös kortissa.

Lahjakortti Kukkaterapia 15€, Väriterapia. Hinta 15€/ kerta. Voin tehdä myös erilaisen kuvan toiveesta, sen saat sähköpostiisi. Tai voit ottaa tämän kuvan  ilmaiseksi. Koodille on myös paikka kortissa, ympyrä.

Lahjakortti, Kiviterapia. Hinta 10€ / kerta. Voit käyttää alla olevaa kuvaa ilmaiseksi tai voin tehdä sinulle tilauksesta uuden. Sen saat sähköpostiisi. Koodille on myös paikka kortissa, ympyrä.