· 

Ajatuksia maanantaihin

Sumu on oikestaan kaunista, se peittää kaiken alleen, eteensä ei näe.  Kuinka monta kertaa ihminen kulkee laput silmillään, tekee valintoja. Parisuhteessa monilla on laput, eivät näe toisen piilotettua pahuutta, väkivaltaa, alkoholismia, valheita. Sitä sulkee silmänsä ja uskottelee, huomenna on toisin, sitä haluaa uskoa toisesta vain hyvää,  miksi? Oman itsensä kustannuksella, eläen toisen ihmisen elämää ja itse kärsii, kärsiikö se toinen?

 

Miksi ihminen on toisella paha? Miksi valehdella, miksi käyttää väkivaltaa.

 

Kun luen artikkeleita lehdistä, mediasta, somesta siellä on paljon juuri tätä samaa, todella ikävää.

Väkivalta lisääntyy, ihmisen pahaolo lisääntyy. kaltoinkohtelut lsääntyvät, heitteillejätöt jne. Miksi?

 

Ihmisen moraali on kateissa, ei kaikkien onneksi!! Jostain on saatava sitä voimaa jaksaa mennä eteenpäin, onneksi on hyviä ihmisiä! Oneksi on heitä jotka puolustavat heikompia, tuovat epähohdat esiin ja auttavat. Heitä saisi olla vain enemmän ja enemmän.

 

Kyyneleet valuvat kun näen ikäviä kuvia tai luen jälleen kun joku on hakattu sairaalakuntoon. Kyyneleet valuvat myös kun huomaan että joku on tehnyt upeaan auttavan työn, näitä töitä ja näitä kyyneleitä saisi olla enemmän!

 

Sumu väistyy, mutta se todellisuus ei. Pahalleololle on tehtävä jotain, sen voi saada pois puhumalla, hakemalla apua itselleen. Aina on joku joka kuuntelee, aina. Se voi olla juuri nyt vaikka minä.