· 

Laiskapäivä tai laiskahetki houkuttaa

Tänään olen minä, minä itse en kukaan muu. Pidän päivän itselleni ja teen juuri sitä mitä minä haluan ja tykkään tehdä. Onnistuuko se? Vai onko minun tehtävä ruokaa, siivottava, mentävä kauppaan ja töihin, kouluun tai mihin nyt pitääkin mennä.

Koska saan olla minä, olla tekemättä mitään, heittäytyä sohvalle jalat kattoa kohden.

 

Kun tuo kaikki on tehty, sitten on aikaa minulle itselleni.

 

Meillä jokaisella on ne määrätyt hommat joita pitää tehdä ja on pakkokin tehdä, saada rahaa elämiseen tai opiskella. Mutta on tärkeää myös että itselle jää aikaa olla tekemättä yhtään mitään, olla luvan kanssa laiska.

 

On hyvä pitää laiskapäivä tai laiskahetki, keskittyä hengittämään tai katsella itseään sisäänpäin. Itse en osaa ihan olla tekemättä mitään, ainakin ajatukset laukkaavat kovaa vauhtia, ellen sitten ihan keskity hiljaisuuteen, se on hyvä myös oppia.

 

Hiljaisuudessa kuulee mitä sanottavaa omalla sisimmällä on.

 

Laiskapäivänä voi vaikka lukea, askarrella, mennä elokuviin, valmiiseen pöytään syömään jne. Laiskahetkenä riittää kun on sohvalla jalat kattoa kohden ja on vaan.

 

Joko olet kokeillut??

 

Näin tänään, piristävää päivää kaikille!!